Audyty, wdrożenia, konsultacje
Podpowiadamy
Audity wewnętrzne – współpracujący z nami audytorzy sprawdzą Państwa dokumentację i przeprowadzą w pełni kompetentny audit systemowy i/lub techniczny w przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Ocena może być przeprowadzona u Państwa na miejscu lub też on-line.
Wdrożenia i konsultacje – oferujemy wdrożenia różnych systemów zarządzania (ISO 17025, ISO 9001, ISO 15189, ISO 45001, ISO 14001, HACCP), konsultacje i pomoc przy napisaniu lub aktualizacji dokumentacji. Zapewniamy poufność przesłanych informacji.
Konsultacje i wizje lokalne w gospodarowaniu odpadami – współpracujemy z praktykiem z wieloletnim doświadczeniem i zarówno biegłym sądowym.
Konsultacje w zakresie bezpieczeństwa pracy w laboratorium – po wcześniejszych ustaleniach, nasz ekspert może przyjechać i pomóc w prawidłowym i bezpiecznym oznakowaniu miejsc pracy.
Konsultacje w zakresie bezpieczeństwa i jakości żywności – począwszy od oceny ryzyka po zarządzanie kryzysowe. Nasz ekspert pomoże rozwiązać problemy z mikrobiologicznym zanieczyszczeniem żywności na etapie produkcji i przechowywania i dystrybucji. W oparciu o ryzyko ustali plany i zakresy badań mikrobiologicznych produktów gotowych i surowców – HACCP, badań przechowalniczych oraz środowiska produkcyjnego, sprawdzanie skuteczności procesów mycia i dezynfekcji oraz Program Monitorowania Patogenów w środowisku produkcyjnym.
Audyty wewnętrzne – również w Mikrobiologicznym Laboratorium Zakładowym – współpracujący z nami audytorzy sprawdzą Państwa dokumentację i przeprowadzą w pełni kompetentny audyt systemowy i/lub techniczny w przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Ocena może być przeprowadzona u Państwa na miejscu lub też on-line.
Kto z nami pracuje? – w gronie naszych współpracowników są specjaliści, praktycy i auditorzy (współpracujący z Polskim Centrum Akredytacji) z wielu obszarów badań laboratoryjnych. To osoby kompetentne, z wieloletnim doświadczeniem, które chętnie dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem. Wszystkie szkolenia i konsultacje z zakresu bezpieczeństwa żywności prowadzi ekspert i praktyk z wieloletnim doświadczeniem w branży.